Det med at være mama til 2 og gå på arbejde og det hele 🙂 Jeg var jo rimelig bekymret for om jeg kunne overskue det hele, når jeg kom igang… Men det kan jeg faktisk godt.

Det er faktisk mega fedt at være på arbejde. Jeg føler jeg har styr på det og folk er SÅ glade for at jeg er tilbage.

Jeg har SUPER travlt på arbejde… Eller altså – i hvertfald har jeg så meget at lave at jeg aldrig kommer til at kede mig. Jeg har fuld plade i kalenderen hver dag, men jeg får det planlagt helt ok. Pt kører jeg 2-4 dage om ugen, prøver at være på kontoret så meget jeg kan og arbejder hjemme om torsdagen, fordi der er mega meget uro inde på arbejdet. Så jeg kan ikke få planlag kalender og svaret mails og laver fjernstyring og den slags. – Så det gør jeg så hjemme om torsdagen.

Så har jeg en gut ansat (desværre på løntilskud) og vi arbejder super godt sammen. Jeg håber han får et rigtig godt job, ellers vil det være træls, at skulle sige farvel til ham. Han ordner alle compturne hjemme på teknikbulen og det til UG. 🙂 det er fedt, at man kan stole på at tingene bare bliver lavet, selvom man ikke selv er der.

Så med den måde jeg har fået sammensat min arbejdsuge, så går det faktisk rigtig fint med at få det hele til at passe sammen. – Uden at blive stresset eller ked af det, eller miste overblikket. Skønt!

Så alt i alt, går det faktisk rigtig godt med at være på arbejde og få hverdagen til at køre stille og roligt. – Også lige have åbnet netbutikken også – Det var så lidt hårdarbejde, men vi er riiiiigtig glade for den 🙂

– over and out –