Så var der Frigg. 14 mrd og 2 uger…

2 bisser. Hun har haft 2 bissr de sidste 4-5 måneder. Og det er bare SÅ hårdt for Frigg at få bisser 🙁

Nu er der så ENDELIG ENDELIG bisser på vej. Men der er så riiiiiiiiigtig mange bisser på vej. Mindst 4, ser det ud til, men det ser faktisk udtil at der er 6 bisser på vej. Man kan se dem oppe på overgummen. Den er bulet og der er 4 kæmpe røde buler med hvide streger i bunden… Suk.

Og det gør nuller naller 🙁 vi må ikke røre ved det, vi må ikke give hende noget at gnave i, vi må ikke noget som helst i nærheden af hendes gummer… stakkels pus altså … 😐

Så har hun on off de der nætter, hvor hun bare piver og piver… Så man ved aldrig om man får sovet om natten, men sådan er det jo.

Jeg giver hende en panodil at putte på om aftenen (altså sådan en baby panodil.). Hun har blussende røde kinder hele tiden og er absolut ikke totalt oppe i Frigg humør.

De dage det har været meget slemt, har jeg haft mig en barnsyg, sammen med hende. Men faktisk går det bedre, når hun er i vs, for så er der mega meget omkring hende og hun glemmer at hun har av. Så hyler hun bare hele aftenen, når hun kommer hjem, til hun går i seng… :S Men sådan er det jo. Forventeligt.

Hun er meget putte/hænge på barn for tiden og det er jo også forståeligt nok.

Men hvor længe kan det dog tage??? Jeg er ved at gå ud af mit gode skind, både på Friggs vegne og vores vegne, fordi det er så træls at man ikke kan gøre andet for hende, end at give hende en panodil at putte på.

Er der andre derude i universet, som har unger, der bare fik bisser mega mega sent??? og hvorfor går det så langsomt?
Har I bare SUPER rådet til en bebs, der ikke vil tygge i noget som helst (dvs at hverken lakridsrod eller irisrod er noget værd i denneher situation – og gummedråber har vi prøvet)…

Suk og stakkels Friggsebassen.