Jeg er blevet sygemeldt idag. Jeg var på vej helt ned i kulkælderen… Den der stress med at alle mine nætter i øjeblikket går med at Frigg piver det meste af natten + de sidste 2 nætter har været vågen når panodilen dampede af i et par timer før hun er faldet til ro igen.

Jeg prøvede igår at melde mig syg og min chef skrev bare: Træthed er ikke sygdom, jeg skriver en feriedag på idag.

Jeg brød helt sammen og græd resten af dagen. Jeg tænkte bare: Jamen, jeg er har jo ikke gået på druk og er træt selvforskyldt. Jeg kan ikke tænke, spise, sove, har kvalme og hovedpine… Suk. (ja – jeg kan godt se at det er stress symptomer, efter jeg snakkede med min veninde i morges, da jeg tudede hele vejen til Roskilde… mmmm..)

Så igår gik jeg i seng samtidig med Frigg og det blev til ca 8 timer ialt, med alle de der breaks indimellem, så jeg tænkte: OK 8 timer, jeg kan godt tage på arbejde… Og jeg har det jo også sådan, at jeg kan jo ikke vide om det bliver værre i morgen med hendes bisser og jeg ved heller ikke hvor længe det skal tage??!

Så jeg smed hende i vs med feber 🙁 og de tog hende, da det jo ikke smitter… Suk…
Så satte jeg mig ud i bilen og ringede min veninde op, som jeg plejer om morgenen, da vi kører på arbejde samtidig, så sludrer vi på vejen (tak telmore til telmore!)…

Og brød fuldstændig sammen og tudede hele resten af vejen til roskilde… Vi blev enige om at jeg skulle snakke med min chef og sige at jeg simpelthen må sygemelde mig, da jeg også er mere skrøbelig pga min depression.

Det går jo faktisk rigtig godt med min depression og hverdagen og det hele. Men så når en ting vælter, så har jeg ikke overskud til resten og så føler jeg det hele vælter.

Så nu er jeg sygemeldt. Mine kollegaer sagde: Vi klarer det – bliv hjemme så længe du har brug for. Min løntilskuds ‘engel’ siger, jeg holder skansen i teknikken, men jeg vil være glad hvis du tjekker mail, så jeg kan spørge hvis jeg bliver i tvivl. <3

Så det har jeg aftalt idag.

Jeg forsøgte at køre til lægen, fordi jeg gerne ville have en sygemelding på skrift, men min læge har ferie… fucked up. Så nu må jeg se om mit arbejde kræver det, så jeg må gå op til en af de andre 🙁 Det håber jeg ikke.

Jeg har ligget på sofaen hele resten af dagen. VS ringede Frigg hjem kl. 14, fordi hun havde vågnet fra lur og havde 39 i feber og havde kun sovet en time 🙁 Så jeg hentede hende også sad jeg og puttede med hende. Smurte hendes gummer og gav hende en panodil. Hun var BANKE træt. SÅ jeg hang hende ud i vuggen og hun sov i 2½ time…

Hun piver en del, men er i OK humør, efter hun har sovet.

Jeg overvejer at sende hende i vs i morgenformiddag og hente hende til lur tid, så hun kan få en rolig lur herhjemme og jeg kan få en rolig formiddag i morgen.

Men hvor lang tid kan det her tage??? For 14 dage siden, sagde tanddamen at bisserne var LIGE på trapperne… Og den der skide gumme er helt svulmet op og der sker INGEN ting, andet end at hun bliver mere og mere pyldret. Suk…

Man føler sig magtesløs, fordi man ikke kan gøre noget mere for hende 🙁

Men altså – jeg er glad for at jeg er sygemeldt, så filmen ikke knækkede helt for mig. Jeg har hverken tid eller lyst til at komme ned og mærke depressionens arme igen. – Jeg skal være tro mod mig selv og føle og sige til og fra og det har jeg gjort idag. – Så en sejr er det, selvom jeg er TRÆT TRÆT TRÆT… Og lidt magtesløs og håber at jeg i det mindste får Friggs bisser i fødselsdagsgave om en uge… mmm…

Så det var lige lidt mere bisse-brok fra mig, der nu er sygemeldt med bisseproblemer… mmm… :-S