Så har vi liiiiige pakket den ud, netop idag. Jeg hentede den i gls pakkeshoppen på vej hjem fra arbejde og pakkede den ud og samlede den efter aftensmaden.

Den ser bare KÆÆÆÆMPE stor ud, i forhold til den gamle… MEN – på den anden side, så stak fødderne næsten også ud i enden på den gamle. SÅ det ER også på tide, at den ryger videre til en ny dejlig baby, der skal sove i den. (har jo også allerede en der vil købe den, så det er skønt. <3)

Jeg var ret spændt på om hun ville sove i den, når den nu var ny og det var noget andet osv. MEEEEN!!! – Jeg rullepølsede hende også fik hun de obligatoriske smaskkysser på kinderne, næsen, panden og sutten. Så griner hun over hele hovedet. Så sang jeg godnat sangen – også sov hun. Bum. :cool

Håber hun sover godt inat,- hun har de sidste par nætter været lidt vågen her fra ved 22 tiden til 24-00 tiden, med maveknep og KÆMPE luftprutter. EN ny slyngevugge hjælper nok ikke på luft i maven, men hun sover nu helt roligt som en ‘baby’ eller en ‘Tumling’, efter halvandet år i den lille slyngevugge – nu er storpige modellen. :o)

(hun hænger i køkkenet, når jeg putter hende – så tager jeg hende med op på hendes krog i soveværelset, når jeg går i seng. – Kan godt lide at hun er tæt på, hvis hun knirker lidt, inden min sengetid.)

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#85′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#85