Så er det ENDELIG ENDELIG den dag, hvor jeg er blevet stereliseret!!! YAY!!!

Det har jeg bare gerne villet i, ja snart 20 mrd. Men så var der lige den der lov at det skulle koste 12000 kr – så var vi ikke liiiige millionærer efter en barselsorlov og det, så det endte med et år med hormonspiral og pletblødninger og stikke Tom med nylonsnoren, når vi har lavet hankypanky.

Så var det så jeg ENDELIG blev henvist IGEN også var det så hele den der mølle med at: ‘Er du nu sikker og bla bla og det er manden der skal stereliseres osv osv’.

Så var det forundersøgelsen. Og endnu engang: Er du nu sikker??? og blabla.

Også IDAG.

Vi kom til Næstved sygehus kvart i 8 i morges. Så lige: Godmorgen og hej 🙂 Her er lidt tøj, som du skal skifte til. Sig hej til narkoselægen og sådan.

Så ind: Drop i hånd, elektroder på babs og nutte (nok for at måle mit hjerte ;)) også goooodnat Zzzzafir.

Da de sagde: Nu må du godt vågne. Tænkte jeg. Hvad fuck siger de mand? Jeg står jo og laver morgenmad til tøsepigerne (altså Frigg og Idun). – Til det gik op for mig at jeg ikke var i mit køkken, men på opvågningen på næstvedsygehus hehe 😛

SÅ lå jeg der lidt og jeg fik mega frysetur. De sagde så at det var rimelig normalt, når man har været i narkose, så jeg fik et varmetæppe og et andet tæppe og en varmedunk og Toms varme hænder på mine fusser 🙂 Så gik det lidt bedre og ret hurtigt fik jeg varmen, en sandwich med ost og en kop vandpulver kakao. 😛 Top nice måltid, efter næsten 12 timers faste hehe 😀

Så lidt fik jeg de ting at vide fra sygeplejersken osv jeg skulle vide. og allerede kl. 1130 var vi ‘løsladt’. Endda kun med 2 små ‘indstik’ på min mavse. Jeg troede jeg skulle have 3.

Så har jeg fået lidt smertestillende med hjem til et par dage og på mandag kan jeg tage på arbejde igen.

Så nu er jeg bare helt fri for prævention 🙂 Jeg er helt fri for at spekulere på dit og dat. Og min krop passer bare sig selv og jeg kan nyde mine to skønne dejlige smukke piger, uden at bekymre mig om en graviditet. YAY.

Men altså – det var så lige hvad vi har lavet idag. (også lige en tur i toys r us for voksne mænd – der ligger jo en BILTEMA i næstved hehe, hvor husbonni skulle handle thingies mens han kørte mig rundt på vognen og jeg holdte styr på seddelen 🙂 Også en ny cykel til Idun, som hun selv betaler 2/3 af…)

Men vi køber pizza til aftensmad. For jeg er godtnok lidt smadret, men glad 🙂