Jeg syntes jeg læser og hører og alt muligt, hvor mange tiiiimer de der unger skal sove. Og Frigg sover faktisk også helt ok – for det meste… mmm…

Men så i en periode har hun haft de der flip (også her på det sidste), hvor hun er vågen 1-3 timer om natten. Det har hun så ikke været de sidste dage, men tilgengæld vågnet MOTHERFUCKING tidligt… Altså vi taler i morges kl. kvart i 5!!!

Jeg forsøger at putte hende så tidligt som muligt, men hun skal 1. være putte klar (altså træt nok til at sove) og 2. så skal vi være færdige med ‘aften rutinerne’. Altså aftensmad, hyggetid, skiftning, skiftetøj osvosv…

Så hvis jeg regner det sammen, er det i perioder virkelig svært at få hende over de der 11-12 timer i døgnet… også læser man alle steder, at små børn SKAL have 12-14 timer i døgnet 🙁

Og hun sover jo rigtig dejligt til middag og sover for det meste 3 timer til middag. Men nogen dage sover hun jo kun 8-9 timer om natten.

Hun er jo rigtig glad og dejlig osv om dagen, så det går jo rigtig godt. Jeg syntes bare det ‘runger’ i hovedet, med de der ‘eksperter’, der siger hvad børn SKAL.

Tager jeg det for bogstaveligt? Skal jeg bare sige: hun er glad og dejlig om dagen og sover det hun kan 🙂

– over and out –