Idag har vi haft legetid igen. Det var en lidt presset dag, så det endte med først at være inden sengetid. Men det fungerede ok.

Vi blev nødt til at forklare hende lidt omkring ‘reglerne’ for legetid, for hun havde forslag der ikke var indenfor kategorien. Som værende singstar, cykeltur og spille et spil.

Alt den slags, er ikke som sådan leg uden regler, så det hører ikke til i den kategori og det godtog hun også, selvom hun syntes det var lidt underligt, at det ikke kunne være ting der indeholdte regler.

Det endte så med at være legetid inden sengetid og det er helt ok i forhold til reglerne. Det blev til at hun ville lege videre med barbierne fra igår og det var min barbie der skulle starte med at optræde… Jeg sang så en sang mens Iduns Barbier tog noget tøj på. Så skulle mine barbier gå over i parken, mens hendes barbier skulle optræde på scenen, med en lille sang hun fandt på mens hun var igang på scenen 🙂

Så blev hendes dansestang til et spejl og Barbierne kunne spejle sig 🙂

Så legetid idag, var helt fin.

– udover det har hun været ude og køre på sin nye cykel og det er gået rigtig fint 😀

Og jeg har fået mig en cykelhjelm… 28 år for sent 😉 hehe… 😛 Bedre sent end aldrig 😀

– over and out –