Jeg lavede de her SUPER MEGA OVERDREVET LÆKRE hveder, her på store hvededagsaften :o)

2,5 dl vand

½ dl oliemagarine

1 æg

1 pk gær

1 tsk salt

1-2 spsk sukke

et liiiiille nips kardemomme

200 gram sigtet spelt

350 gram hvedemel (man kan også bare bruge 550 gram hvedemel)

Bare op i Kenwood med hele balladen. Sæt minuturet på 10 minutter. Gå ud i haven og hjælp til med at riv carporten ned.

Få Idun til at slukke for kenwood.

Vent i 10-15 min.

Tænd for kenwood et øjeblik, så dejen lige bliver slået sammen.

Tag den store lasangeform. Beklæd med bagepapir. Form 12 små boller i formen.

Sæt i ovnen på 50 grader stille og rolig hævning i en time (snyd og bedrag, – når man ikke har så meget tid).

Gå i haven igen og fortsæt med at rive carporten ned.

Skru ovnen op på 200 og bag på varmluft til de er gyldne på toppen. Vip dem ud af formen og bag i 5 min mere.

Tag dem ud – spis med riiiigelig smør og ost…

MAAAAAAAAAAAAAM!!!!

Jeg laver dem igen i morgen tidligt.

Det var de mother freaking bedste hveder jeg nogensinde har fået 😀

(husbonni har taget resten med på arbejdet)

Endnu engang HURRA for Kenwood. <3