Stakkels pusser. Stakkels Idun… Stakkels lille musling…

Da vi var på vej hjem fra sygehuset, den første gang – altså scanningen – bliver vi så ringet op af børnehaven… Idun er faldet på legepladsen og har vredet knæet, eller landet meget uheldigt eller noget… Så hendes knæ er meget hævet… Suk…

Vi ventede så på Miele-manden, der skulle lave fryseren, så vi måtte sætte farmand af og jeg kørte op efter Idun… TILBAGE til sygehuset… mmm…

PÅ skadestuen… vente vente… Idun havde en frossen leverpostej på knæet. Så kunne hun godt lege og kravle rundt på det skadede knæ. Føltes lidt sært at komme på skadestuen med knæet og hun kravler rundt på det. Da hun havde haft det kolde af i en halv times tid, gjorde det dog ondt igen… Så på med isen igen.

Sygeplejersken kom ud og kiggede lidt på det og gav hende en ispose i stedet for leverpostejen 🙂 Så skulle den være på i 20 min og af i 20 min og på igen osv… efter 3×20 min kom vi ind til lægen… Det var så næsten 3 timer siden vi kom … Zzz…

Så nåede jeg lige at få en parkeringsbøde også… ARGH. Fordi jeg glemte alt om p-skive…

Nå, men altså lægen kigger på det og siger, at når det var knæet det drejede sig om, var det godt vi kom uanset, fordi det er så delikat at der kan gå en lille ting galt eller noget. Men at det nu så udsom om at det havde det nogenlunde fint, men han godt ville have at hun skulle tage det med ro i et døgn og ikke komme i børnehave i morgen. OKay 🙂

Vi fik skadesrapporten og kørte hjem… (så vil jeg lige prøve at snakke for min syge moster til p-bøde-kontoret, med skadesrapporten, som dokumentation for tiden)…

Men altså – vi kommer hjem og så får hun lov til at lav fars til burgerbøffer… Alene (JA – det er mors skyld :-/) Også går jeg lige udenfor og ordner noget. Og hun kommer grædende ud med to store mærker på hånden… ÅH NEJ… 🙁 hun kunne ikke rigtig sige, hvad der skete, men det har måske været en lille hånd, der var for tæt på dejkrogene… Suk…

SÅ lærte mor lige at hun er FOR LILLE til at være i køkkenet alene, selvom hun er dygtig til det…

Nå, men altså – Idun sad så der på køkkenbordet, med hånden i vand. Plaster på albuen og det knæ der ikke er hævet (begge dele fra faldet)… Og syntes bare at hun er verdens uheldigste Idun – Øv hvor var det bare uretfærdig!!!…

Så hun var sikker på at det måtte have været Loke, der har drillet idag. Måske klædt sig ud og været skyld i alle hendes ulykker…

– over and out –