Så har Idun fået lavet det første hul i sine tænder idag. Puhadada… Et lille bitte bitte hul, som faktisk var mindre end han troede i forhold til røngten billederne… Men altså – laves skal det jo.

Heldigvis er det mælketænder. Det er det gode. Jeg havde også huller i flere mælketænder, men har ikke fået i de nye tænder. Så det er godt. Det er i mellemrummene til tænderne, der hvor det er tandtråd, man skal bruge… Så det skal hun blive bedre til. Og vi skal blive bedre til at huske at gøre med hende!!

Men altså – Idun var fuldstændig tapper. Lå stor og stolt der i tandlægestolen og var slet ikke bange eller græd ikke eller noget. Det var faktisk værre for mor. Tænk at min store smukke skønne datter, skulle ligge der og stikkes og bores og puha… :-/ det var ikke sjovt. Men Idun tog det bare i stiv arm.

Så da vi kom hjem syede jeg hendes strutskørt færdig og lavede krebinetter, som hun elsker. 🙂 Lidt godt skal det være, når man har været SÅ dygtig til tandlægen…